Nog meer Haut-Cuisine

Nog enkele culinaire hoogstandjes uit de keuken van Enrico, die ik jullie niet wil onthouden!

Tosti a la Hildo

Voor het recept zie de website van Hildo.

Roergebakken Bladspinazie met cantharellen

Vegetarische roerbakreepjes (of vlees) in de wok roerbakken, (veel) knoflook erbij, cantharellen even mee bakken, bladspinazie erop, peper en zout erover en klaar! (zat nog wat door, maar dat ben ik vergeten!) En uiteraard wel een lekkere trappist erbij!

Rösti pannekoek (?)

Schil de aardappelen en rasp ze met een grove rasp, meng het in een kom met 1 of 2 eieren, peper, zout een gesnipperde ui en geraspte kaas. Goed doorroeren en dan met wat olie in de koekepan. Vuur niet te hoog, want het moet wel een poosje op staan zodat alles mooi gaar wordt. Halverwege even omflippen en hopen dat ie dan niet uit elkaar vliegt 😀 (ook lekker met trappistenbier!)

Damn, hier krijg ik honger van!!

2 thoughts on “Nog meer Haut-Cuisine”

  1. Beetje kaaltjes, zo’n tosti met alleen kaas. :S
    Ik pleur er altijd nog wat schijfjes (of reepjes of blokjes) komkommer en/of tomaatjes tussen. Lekkerrrr! En dan tomatenkruiden van de Duitsche Lidl erover, hmmmmm.
    Echte aanrader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.